Tømrermester Christian Buchwald ApS: Din garanti for et godt håndværk

Hos Tømrermester Christian Buchwald ApS udfører vi praktisk talt alle typer af tømreropgaver og påtager os også snedkeropgaver.

Hvis du har en speciel opgave i tankerne, som ikke står nævnt blandt vores services, må du ikke tøve med at kontakte os alligevel.

Vi er altid klar til en snak over en kop kaffe, hvor vi kan diskutere muligheder, begrænsninger og ønsker.

Vi tager stolthed i vores håndværk, og vi ønsker derfor at have en tæt dialog med dig under hele forløbet. På den måde sikrer vi, at slutresultatet afspejler dine ønsker og vores fælles aftaler.

Vi udfører tømrerarbejde for såvel private som erhvervskunder, og der følger her en oversigt over vores typiske ydelser:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Opsætning af skillerum
  • Renovering af ældre bygninger
  • Modernisering af huse
  • Akustikløsninger ifm. loft og vægge
  • Køkkenmontage
  • Og meget, meget mere

Vi har også et snedkerværksted til rådighed hos os, så hvis du skulle have fundet på et unikt projekt, så hjælper vi dig heller end gerne med at realisere dette.

Kontakt os for gratis tilbud

Autoriseret CEMBRIT Mester og forhandler

af Outline vinduer og døre

Giv os et kald allerede i dag: vi tilbyder uforpligtende rådgivning

Vi har altid fokus på, at vi som virksomhed leverer kvalitetsdygtigt og holdbart materiale til konkurrencedygtige priser.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores services eller vores arbejdsgange er du altid velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen, hvorefter vi ringer dig op til en uforpligtende samtale og rådgivning.

Vi arbejder for glade og tilfredse kunder og drives af et ønske om at levere de bedste håndværksløsninger på markedet.

Vi sætter en stor ære i at overholde alle aftalte leveringstider og betingelser uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Opgaver vi har løst