Solceller på taget betaler sig selv

Et energirigtigt tag er en god investering

 

 

    

 

 

 

 

Se hvordan

Hvem skal betale dit nye tag?

 

Et nyt solcelletag betaler for sig selv

Taget er en vigtig del af huset og det har derfor en stor betydning at det bliver vedligeholdt og udskiftet på rette tidspunkt. Nyt tag er ofte en større udskrivning, men med et tag med integrerede eller pålagte solceller kan du få taget til at betale for sig selv over en årrække. Når taget har betalt sig selv, er det ren overskud.

Overskud, hvordan det? Taget producerer elektricitet når solen skinner direkte, eller indirekte på solcellepanelerne. Strømmen kan du bruge i dit hus, til vaskemaskinen, varmepumpen eller elbilen – og den er helt gratis. Kan du ikke bruge alt strømmen som dit anlæg producerer, kan du enten investere i et batteri eller sælge din overskudsstrøm til elnettet.

Tømrermester Christian Buchwald er specialister i at montere både integrerede solcelletage, men også pålagte solcellepaneler på skinnesystemer. Vi yder professionel rådgivning og står gerne til rådighed for sparring omkring udførelse.

Tag kontakt til os allerede i dag på 31 10 90 20 og bliv klogere på, hvordan du kan stå stærkere med et nyt tag.

Tømrermester Christian Buchwald monterer solcelletag fra Danske Solartag
Loft i hus isoleret med papiruld

Få efterisoleret dit solcelletag

 

Nu når du er i gang med at spare penge på elregningen, hvorfor så ikke også spare på varmeomkostningerne? Har vi allerede opsat stillads i forbindelse med tagrenoveringen bliver det både nemmere, hurtigere og billigere for dig at få efterisoleret taget.

Loftisolering er ikke kun varmebesparende, det er også en vigtig faktor for dit indeklima. Til loftisolering bruger vi Isocell-papiruld. Det gør vi fordi:

  • Du undgår svamp, mug, råd og skadedyr
  • Det har en høj brandmodstand
  • Effektiv lydisolering
  • Bæredygtigt produkt: 90% af papiruld består af genbrug

Vi monterer solcelletage fra Solartag

 

Solartag er et aktivt og bæredygtigt tag med integrerede solceller i stilrent dansk design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk. Tagene er udført i deres helt eget design, der giver taget et minimalistisk udtryk med vandrette og lodrette linjer.

Et Solartag er smukt og æstetisk – kort sagt et aktivt tag med usynlig bæredygtighed og økonomisk fornuft.

Vi er specialister i montage af Solartag. Læs mere om priser og muligheder med Solartag her.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om Solartag eller andre solcellepaneler.

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud