Døre og vinduer

Spar penge med energieffektive døre og vinduer

    

Læs mere

Bliv bedre isoleret med markedets bedste døre og vinduer

Der er mange gode grunde til at genoverveje kvaliteten af ens vinduer og døre – særligt, hvis man bor i et ældre hus. Da man har lavet nye energikrav fra 1. februar 2021, skal opfylde kravene for A-mærkning. Det betyder, at du skal vælge vinduer med 3-lags glas, som har energimærke A. For en energi stærk og optimal løsning gavner det både dit varmeforbrug og dit personlige klimaaftryk.

Fordele:

   • Lavere varmetab og bedre energieffektivitet
   • Spar penge på varmeregningen
   • Undgå dug på indersiden af ruden og kuldebroer
   • Øg energimærkningen et niveau så din bolig er mere salgsklar.

Når du er klar til udskiftning af dine vinduer og døre, vil du også opleve, at dine nye produkter vil hjælpe til at skabe et sundere indeklima for dig og dem du deler dit hjem med.

Vi hjælper dig med at energirenovere din bygning via reparation, udskiftning og isætning af vinduer og døre med markedets bedste isoleringsevne.

Vi kan varmt anbefale at du også tjekker om resten af din bolig er godt isoleret. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med isolering her

Vores samarbejdspartner er en af Danmarks førende producenter

Vinduer og døre, som giver den mest effektive isolering

Vi tager som virksomhed vores produktsortiment meget alvorligt, og vi samarbejder derfor også kun med virksomheder, der bestræber sig på at levere det bedste inden for deres kategori.

Outline er en af Danmarks førende producenter af energioptimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger.

Når du vælger vinduer og døre fra Outline skræddersys de efter dine ønsker til mål, farvevalg, greb og lignende.

Vi er fleksible i vores arbejdsgange, og derfor køber og monterer vi naturligvis også andre mærker, hvis du har et specielt ønske til en producent.

www.outline.dk
www.rationel.dk

 

 

Kontakt os for gratis tilbud

Vi er forhandler af Outline vinduer og døre

Vi monterer og reparerer med faglig stolthed.

Det er altid en fordel af få en uddannet tømrer til at montere dine vinduer eller døre.

Vi vil hjælpe dig at få skræddersyet dine døre og vinduer med vores håndværksmæssige egenskaber for at opnå det bedst mulige resultat.

Hos Tømrermester Christian Buchwald er du garanteret et professionelt resultat, som du kan nyde af mange, mange år ude i fremtiden.

Kontakt os for at få et gratis tilbud på udskiftning eller reparation af døre og vinduer, så vi kan hjælpe dig med at opnå et bedre indeklima og en mindre varmeregning.