Bliv bedre isoleret med markedet bedste produkter

Der er mange gode grunde til at genoverveje kvaliteten og dueligheden af ens vinduer og døre – særligt, hvis man bor i et ældre hus.

Danskernes bygninger står for lige godt 40% af landets samlede energiforbrug, og i mange tilfælde skyldes det, at huse af ældre dato er dårligt isolerede.

Når du finder, at tiden er inde til en udskiftning af dine vinduer og døre, vil du også opleve, at dine nye produkter vil hjælpe til at skabe et sundere indeklima for dig og dine.

Vi hjælper dig med at energirenovere din bygning via reparation, udskiftning og isætning af vinduer og døre med markedets bedste isoleringsevne.

Vores samarbejdspartner er en af Danmarks førende producenter

Vi tager som virksomhed vores produktsortiment meget alvorligt, og vi samarbejder derfor også kun med virksomheder, der bestræber sig på at levere det bedste inden for deres kategori.

Outline er en af Danmarks førende producenter af energioptimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger.

Når du vælger vinduer og døre fra Outline skræddersys de efter dine ønsker til mål, farvevalg, greb og lignende.

Vi er fleksible i vores arbejdsgange, og derfor køber og monterer vi naturligvis også andre mærker, hvis du har et specielt ønske til en producent.

Kontakt os for gratis tilbud

Autoriseret CEMBRIT Mester og forhandler

af Outline vinduer og døre

Vi monterer og reparerer med teknisk snilde og faglig kyndighed

Det er altid en fordel af få en uddannet tømrer til at montere dine vinduer eller døre.

Det kræver en enorm teknisk snilde, særligt værktøj og faglig kyndighed at opnå det bedst mulige resultat.

Hos Tømrermester Buchwald er du garanteret et professionelt resultat, som du kan nyde af mange, mange år ude i fremtiden.

Kontakt os for at få et gratis tilbud på udskiftning eller reparation af døre og vinduer, så vi kan hjælpe dig med at opnå et bedre indeklima og en mindre varmeregning.