Spar på varmeregningen

Efterisolering er en god investering

     

 

 

Læs mere

Loft- og gulvisolering

Det er ikke nogen nyhed, at varmen stiger til vejrs, men ikke desto mindre gør det blot loftisolering mere vigtigt. God loftisolering er altafgørende for at spare på varmen og energien i dit hjem eller dit erhverv. Loftisolering er ikke kun varmebesparende, det er også en vigtig faktor for dit indeklima og reducerer fugt og dermed også risikoen for skimmelsvamp. Til loft- og gulvisolering bruger vi Isocell-papiruld. Det gør vi fordi:

  • Du får forbedret indeklima
  • Du undgår svamp, mug, råd og skadedyr
  • Det har en høj brandmodstand
  • Effektiv lydisolering
  • 90% af papiruld består af genbrug og dermed et bæredygtigt materiale

Gulvisolering med Isocell-papiruld kræver, at de fugttekniske forudsætninger er i orden. Det har vi til gengæld helt styr på – overlad det trygt til os.

Hulmursisolering

Hulmursisolering er isolering i den hulmur der befinder sig mellem en yder- og indre væg, hvilket oftest ses i huse bygget før 1980’erne. Hvis dit hus består af en hulmur, kan denne risikere at være ringe isoleret, da isoleringskravene dengang ikke var samme standard som i dag. Dette kan lede til et betydeligt varmetab, dårligt indeklima og fugt.

Dette kan vi heldigvis hjælpe med og du mærker en forskel med det samme. Vi anvender Isover Glasuld Lambda 34. Isover Granulat er et produkt der er specielt designet til isolering af hulmure. Der er flere gode grunde til at vælge Glasuld – blandt andet at 80% af Isover Granualt består af genbrugsglas, genbrugsisoleringsmateriale og plantebaseret materiale.

Der er mange fordele ved at isolere sin hulmur:

  • Mindre risiko for skimmelsvamp på indervægge
  • Varmeregningen falder
  • Øger boligens værdi
  • Reducerer dit CO2-udslip

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har hulmur og om der er behov for en isolering, så kontakt os gerne.

Vægisolering

Vægisolering er en investering i sig selv, da det er en god måde at reducere både privates og erhvervs energiforbrug. Der er forskellige former for vægisolering, og vi sørger selvfølgelig altid for at være opdaterede på det forskellige udvalg og materialer.

F.eks. er papirisolering en miljø- og prisbevidst løsning. Både fordi det består af genbrugte materialer, men også fordi det blæses ind direkte der hvor der er behov for det – på den måde mindskes spildmateriale.

Vi hjælper dig gerne med at navigere i de forskellige muligheder inden for vægisolering, og vi gør det udelukkende ved hjælp af markedets bedste produkter.

Tømrer tester vægisolering

Etageadskillelses- og lydisolering

Lydisolering kan være undervurderet da det ikke har en effekt på din energi- eller varmeregning. Dog kan lydisolering have en effekt på din livskvalitet. Støj kan komme ude fra huset såvel som indefra og dårlig lydisolering kan især påvirke akustikken i dit hjem.

Det kan være du har anskaffet dig tæpper og lange gardiner, for at nedjustere støjniveauet i dit hjem – det kan lydisolering også klare. Bor du tæt ved en trafikeret vej eller har du en anden høj støjgene nær dit hjem? Her kan vi også hjælpe dig med den rette lydisolering. Kontakt os gerne for at få personlig sparring til dit behov.

Se mere her