Om Buchwald

Velkommen hos tømrermester Christian Buchwald i Taastrup.

Som tømrervirksomhed lægger vi stor vægt på, at vores kunder kan stole på os i alle henseender. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer og har holdbarhed og bæredygtighed i fokus.

Hos Christian Buchwald Aps sørger vi altid for, at overholde vores aftaler. Vi lægger stor vægt på, at udføre arbejde i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en stor ære i at overholde alle aftalte leveringstider og aftalte betingelser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde – vi samler nemlig tilfredse kunder.

Du kan læse anmeldelser fra vores glade kunder på Anmeld Håndværker

Tømrermester Christian Buchwald

Håndværk er en tillidssag:

For os er håndværk en tillidssag på mange måder. Først og fremmest er det jo din ejendom eller virksomhed, som vi hjælper med at reparere, renovere eller optimere, og derfor behandler vi selvfølgelig dine ejendele med fokus på omtanke og faglighed uanset opgaven.

Vi opererer primært på Sjælland og i Storkøbenhavn og tilbyder alt inden for tømrerarbejde.

Vores håndværkere er de bedste til deres arbejde og kvalitet er vores mærkesag

Du skal vælge os som tømrermester på din næste opgave, fordi vi er leveringsdygtige, snarrådige og kræsne i vores udvalg af materialer og udførsel af arbejde.

Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, hvilket vil sige, at de er holdbare og er udviklet med fokus på bæredygtighed.

Alle skal have råd til godt håndværk og derfor finder du også konkurrencedygtige priser hos os ved Tømrermester Christian Buchwald.

I er mere end velkomne til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit næste projekt.

Vi har hjulpet glade kunder med alt fra udskiftning af døre til sammensætning af drømmeterrassen.

Du kan ringe til os på 31 10 90 20 for et godt tilbud.

Kontakt os for gratis tilbud

Vi har tillid til vores kunder

Lidt fra vores hverdag